"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 22/10/2014

Biel Barceló: “vostè haurà estat el pitjor president de la història de les Illes Balears. I això que n'hi ha un que és a la presó”

Intervenció del portaveu del Grup MÉS al debat de política general al Parlament“Sr. Bauzá, deu estar content. Ja té un lloc a la història. Perquè ara ja ho podem dir: vostè haurà estat el pitjor president de la història de les Illes Balears. I això que n'hi ha un que és a la presó.

 

Avui matí ens ha dit que estava satisfet. Al mateix temps que hem sabut que ha aconseguit desfer-se del batlle de Palma. Les seves lluites pel poder han passat per davant dels ciutadans. D’això està satisfet?

 

El balanç del seu desgovern és ben trist, sr. Bauzá. Tot ha estat fum, confusió, imposició i obsessió. Incompliments, retallades, fracàs de gestió i falta de projecte propi de país. Pensi una mica, què es recordarà d’aquesta legislatura? Què deixa a les futures generacions? Jo li diré. L’execució d’uns plans dissenyats a despatxos fora d’aquí, que l’únic que provoquen és més pobresa, precarietat laboral i privatització dels serveis públics. I vostè ha estat l’eina entusiasta per executar aquests plans”.

Enllaços

Intervenció de Biel Barceló (MÉS) en el debat de política general


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: