"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 20/10/2014

MÉS per Mallorca impulsa projectes per adaptar ciutats i pobles a les necessitats dels infants

Inca i Algaida celebren trobades per fomentar la participació dels infants a l’hora de definir les actuacions públiques a la xarxa urbana. La campanya #somMÉS també arriba a Lloseta, que celebra un fòrum ciutadàLa campanya #somMÉS, per donar a conèixer les propostes de MÉS per Mallorca als municipis i per fomentar la participació de la ciutadania en la presa de decisions polítiques, ha arribat avui a Inca, Algaida i Lloseta. A Inca i a Algaida, amb activitats per impulsar el projecte de ‘la ciutat dels infants’ als municipis, que pretén implicar els nins i les nines a l’hora de dissenyar com volem que siguin els nostres pobles i les nostres ciutats, i que la trama urbana es planifiqui tenint en compte les necessitats i les opinions dels infants.

 

A Inca l’activitat ‘Inca, ciutat per als infants’ ha aplegat centenars de persones a la plaça davant del mercat cobert. Hi ha hagut tallers, jocs infantils i contacontes, i s’ha celebrat un Consell dels Infants en què els nins i les nines han fet propostes per millorar Inca.

 

MÉS per Algaida ha organitzat l’activitat ‘Algaida, el poble dels infants’, que també ha comptat amb activitats destinades als nins i nines del municipi, i amb la qual l’assemblea local pretén repensar el poble a partir de les necessitats dels més menuts.

 

D’altra banda, a Lloseta s’ha celebrat un fòrum ciutadà en què els assistents han reflexionat sobre diferents propostes per millorar el municipi.

 

A les activitats de la campanya #somMÉS celebrades avui a Inca, Algaida i Lloseta hi han participat els coportaveus de MÉS per Mallorca, Biel Barceló i Fina Santiago, i el portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, entre d’altres. També hi han participat els regidors inquers Antoni Rodríguez i Andreu Caballero, el llosetí Joan Servera i l’algaidina Margalida Puigserver, entre altres membres de les assemblees locals de MÉS en aquests municipis.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: