"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/10/2014

Tagomago: el Parlament aprova per unanimitat acabar amb la impunitat de Kühn i Duval a instàncies del Grup MÉS

Insta el Govern a vetlar pels valors mediambientals de l’illot i a fer complir la legalitat vigentLa Comissió de Medi Ambient del Parlament ha aprovat aquest dimecres una proposició no de llei del Grup Parlamentari MÉS que tenia dos objectius: el primer, instar el Govern, com a màxima autoritat mediambiental, a “vetlar activament pels valors mediambientals de Tagomago i a complir i fer complir de manera estricta la legalitat vigent”, després de les denúncies sobre l'explotació de l'illot per part del Sr. Matthias Kühn realitzades per diferents institucions i en particular a partir de la denúncia als jutjats de Palma impulsada pel Grup MÉS contra la Conselleria del Sr. Company, el Sr. Kühn i la seva companya sentimental, la Sra. Norma Duval.

 

La segona proposta aprovada, que ha estat transaccionada, planteja que d'acord amb la declaració realitzada fa pocs dies per part del Govern de les Illes Balears de ZEC (Zona d'Especial Conservació) de l'entorn de Tagomago, s'implementin els instruments de gestió de manera efectiva, involucrant tots els actors implicats, tant a nivell d'administracions com de la propietat de l'illot, que hi té una responsabilitat directa en la preservació d'aquest indret, i no sols en la seva explotació.

 

Per al diputat del Grup MÉS David Abril, qui ha defensat la proposta, “era una qüestió fonamental que des de totes les instàncies on tenim una responsabilitat pública, directa o indirecta, combatem aquest missatge d'impunitat que les actuacions del Sr. Kühn han tingut i tenen amb un illot que malgrat ser propietat privada, és patrimoni de totes i tots”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: