"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 02/10/2014

Dades d’atur: no hi ha lloc per a triomfalismes

Les dades d’afiliació a la Seguretat Social demostren el nivell de precarització i destrucció de llocs de feina a pesar del rècord de visitants: “l’hivern serà ben fred”El Grup MÉS ha criticat avui novament el triomfalisme del Govern en relació a les dades de l’atur registrat corresponents al mes de setembre. Un mes en què, si bé hi ha 2.711 persones més sense feina, un descens que podríem considerar “lleu” malgrat l’allargament de la temporada, contrasta amb la baixada de les afiliacions a la Seguretat social, que perd a les nostres Illes 13.171 afiliats aquest mateix mes de setembre.

 

“Això vol dir que les Illes lideren la caiguda d’afiliacions a la Seguretat Social de tot l’Estat espanyol, se miri per on se miri. Ja poden cercar eufemismes com ‘raíces vigorosas’, ‘pilares sólidos’ o ‘empleo neto’, perquè la poca feina generada aquest estiu és precària, i les conseqüències les pagarem aquest hivern, que serà ben fred en termes socials”, ha afirmat el diputat David Abril.

 

El diputat ha instat el Govern “a dedicar més esforços a posar fil a l’agulla i executar el Pla d’ocupació consensuat, i a reunir-se amb els agents socials enlloc de criminalitzar-los, i menys hores a fer comunicats de premsa”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: