"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/09/2014

MÉS celebra la retirada definitiva del projecte de reforma de la Llei d’AvortamentEl Grup Parlamentari MÉS ha mostrat la satisfacció després de conèixer la retirada definitiva, per part del PP, del projecte de reforma de la Llei d’Avortament. La portaveu adjunta del Grup MÉS, Fina Santiago, ha assegurat que la seva formació “s’alegra infinitament de que el PP hagi rectificat, ja que la reforma hauria suposat un retrocés en els drets de reproducció de les dones”.

 

“El moviment feminista està d’enhorabona i ens felicitem d’haver participat d’aquesta lluita i ser part d’aquesta gran victòria”, ha manifestat la diputada del Grup MÉS. Santiago també ha apuntat que la dimissió de Gallardón era la seva única sortida: “ens alegram que deixi la política; persones com ell, que ens fan retrocedir en drets, sobren en política”

 

La portaveu adjunta del Grup MÉS ha recordat “que la reforma de la Llei d’Avortament proposada per PP ens hauria allunyat d’Europa, hauria fet augmentar els avortaments clandestins, així com també a obligar a les dones a viatjar a l’estranger per poder exercir el seu dret”.

 

Santiago ha finalitzat assegurant que “des del Grup MÉS esperem que només es torni a parlar d’avortament per anunciar que aquests s’han reduït arrel de l’aplicació de vertaderes polítiques públiques de sexualitat lliure i responsable”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: