"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/09/2014

Antoni Noguera: “La gestió del PP en els concursos públics de Cort és nefasta”

El regidor de MÉS per Palma alerta que els concursos es treuen tard i perjudiquen la qualitat del servei al ciutadàEl grup municipal MÉS denuncia que la gestió del concursos públics que fa el PP a Cort és nefasta perquè els concursos es treuen tard i això provoca un deteriorament en la qualitat del servei al ciutadà. Antoni Noguera afirma que “hi ha exemples de serveis que acaben la seva subcontractació i fins mesos més tard no surt el nou concurs publicat al BOIB. Aquest fet provoca un mal funcionament dels serveis públics durant mesos o un retard en els serveis que es dóna als ciutadans. I, encara, és més greu quan es tracten d’àrees tan sensibles a la ciutadania com pugui ser Benestar Social o educació”.

 

El regidor afegeix que els dos darrers casos són la gestió dels casals de barris i el contracte del tallers de promoció social. En el primer exemple, els casals de barri encara no han pogut publicar la seva oferta per una mala planificació i retard en l'adjudicació. I en el segon cas, el contracte de tallers de promoció social,  fa 4 mesos que va acabar el contracte i, actualment, els treballadors dels Centres Municipals de Serveis Socials no poden servir aquesta important eina per la inclusió i cohesió dels col·lectius de risc.

 

En definitiva, el regidor exigeix una millor planificació i responsabilitat en la temporalització dels concursos públics que afecten directament als serveis que l’Ajuntament de Palma ofereix al ciutadà. Per aquest motiu, MÉS per Palma presentarà una proposta per corregir aquest mal funcionament.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: