"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 23/09/2014

Sentència contra el TIL: el Govern ha de reprendre el camí del diàleg per solucionar el conflicte educatiu

Biel Barceló considera que Bauzá ha de cessar la consellera Camps després de la sentència del TSJIB que anul·la el decret del TIL. La sentència és “una segona oportunitat per rectificar” les polítiques que han provocat el conflicteEl portaveu del Grup MÉS, Biel Barceló, considera que la sentència del TSJIB que anul·la el decret del TIL i la instrucció que el desenvolupava representa “una nova oportunitat per rectificar”, i ha instat el Govern del PP a “reprendre el camí del diàleg i del consens”, que “no s’hauria d’haver abandonat mai”. Barceló valora que es tracta d’una “sentència molt greu”, ja que “és la segona vegada que els tribunals diuen al Govern que no ho està fent bé”.

 

El portaveu parlamentari del Grup MÉS afirma que “les polítiques equivocades del Govern estan provocant el caos a les escoles. El Govern demostra la seva ineficàcia i la seva mala gestió de les polítiques educatives”.

 

Arran de la sentència, Biel Barceló considera que la consellera d’Educació hauria de dimitir: “En un país democràtic normal la consellera Camps dimitiria avui mateix. Si ella no ho fa, el president Bauzá l’hauria de cessar”. També ha remarcat que “el responsable últim” de la política educativa del Govern i del conflicte amb la comunitat educativa és el president Bauzá.

 

Barceló també ha donat l’enhorabona als sindicats que han guanyat aquesta sentència, STEI, CCOO i UGT, i ha manifestat “agraïment a tota la comunitat educativa per treballar cada dia per millorar l’educació dels nostres infants”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: