"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 21/09/2014

Albert Abad és el nou Secretari General del JEN-PSM

El 13è Congrés dels Joves d'Esquerra Nacionalista del PSM-Entesa ha escollit avui també una nova executiva Biel Barceló, Secretari General del PSM-Entesa ha afirmat que “el vot dels joves serà fonamental per a generar un canvi a les institucions”


Aquest diumenge, els Joves de l'Esquerra Nacionalisa-PSM han celebrat el 13è Congrés amb caràcter extraordinari a Llubí amb l'objectiu de renovar l'executiva i encarar la feina dels propers mesos.

Albert Abad, que substitueix Àlex Moll al capdavant dels Joves del PSM-Entesa, ha destacat en el seu discurs de cloenda la necessitat d'estar al costat de les persones i d'apostar per la formació. “Hem de tornar a generar il·lusió en la política, posar en valor la política, que serveix per canviar les coses. Hem de ser valents i demostrar qui hi ha una forma més democràtica i participativa de fer política”.


A l'acte de cloenda hi ha assistit el Secretari General Biel Barceló i el Secretari d'Organització del PSM-Entesa Joan Verger. Barceló ha expressat la  necessitat de seguir fent feina per animar als joves a ser partícips de la política, i ha afegit que el vot dels joves serà fonamental per a generar el canvi a les institucions en les properes eleccions municipals, insulars i autonòmiques.


La configuració de la nova executiva és la següent: Albert Abat, Secretari General; Guillem Caballero, Secretari d'Organització; i Marta Jordà, Jaume Palou, Leire Giral, Josep Miquel Miró, Pere Joan Llompart, Andrea Cañal i Guillem Bestard, com a vocals.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: