"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 20/09/2014

MÉS per Llucmajor fa una crida a la participació per liderar el canvi al consistori

La formació llucmajorera es presenta davant més d'un centenar de persones per animar a participar en l'enfortiment d'un projecte que marcarà el camí del futur de LlucmajorMés de 100 persones han assistit aquest divendres vespre al Claustre de Sant Bonaventura per Participar de l'Assemblea de crida de MÉS per Llucmajor. Un acte que ha comptat amb la presència dels coportaveus de MÉS per Mallorca Biel Barceló i Fina Santiago.

L'Assemblea de crida ha tingut un doble objectiu. Per una banda, presentar les principals línies del projecte de MÉS, i per una altra banda, i sobretot, s'ha tractat de participar i opinar i escoltar les intervencions dels assistents. Biel Barceló així ho ha expressat: "venim a escoltar, xerrar i dialogar. Uns verbs que el PP no sap què volen dir. Nosaltres volem parlar i consensuar quin model educatiu volem, però també quin futur volem per a les nostres empreses, l'economia, la societat, etc. I ho hem de consensuar entre tots i totes".

En aquest sentit, el coportaveu de MÉS ha recordat que el projecte es construeix amb la participació de tothom, tant pel que fa al programa com en l'elecció del 100% de la llista electoral a través de primàries, sinó també en les decisions més immediates a través de ales assemblees, que estan obertes a la participació. "Transcendim els partits i les velles estructures per construir entre tots quin futur volem per a Llucmajor, Mallorca i les Illes", ha afegit Barceló.

Per la seva banda, la coportaveu Fina Santiago, i en resposta a les preguntes dels assistents,ha ressaltat "la necessitat d'unir els esforços de tots els ciutadans d'esquerres per aturar els atacs als serveis públics que estan duent a terme les polítiques neoliberals" del PP de Balears i l'Estat espanyol, però també les imposades per Europa.

Els assistents han intervingut per parlar d'educació, de sanitat, de cultura, llengua i identitat, però també per demanar quin projecte proposa MÉS per Llucmajor. En aquest sentit, l'actual portaveu al consistori municipal jaume Tomàs ha afirmat que s'ha de fer molta feina en temes com l'aigua, la reforma de la Platja de Palma, el servei de recollida de fems, el manteniment de les escoles, etc. "Però l'important és que ho fem plegats. Tenim capacitat de gestió i farem possible el canvi a Llucmajor però necessitam construir aquest futur entre tots".

A l'acte hi han assistit membres de l'executiva de MÉS per Mallorca com són Joan Verger, Joan Lladó, Bel Busquets o Margalida Puigserver, entre d'altres, així com també el segon regidor a Llucmajor Miquel Serra, així com Joan Ignasi Gálvez i Adelina Guitérrez i Lluís Segura, membres de MÉS per Llucmajor. 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: