"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/09/2014

El Grup MÉS considera que Company vol convertir Cabrera en un altre Tagomago

David Abril recorda que el paper del Govern ha de ser el de preservar Cabrera, no convertir el Parc Nacional en una altra destinació turística.El Grup Parlamentari MÉS se suma a les crítiques llançades per les entitats ecologistes, que han rebut amb estupor la proposta de Pla Rector d’Ús i Gestió (PRUG) de Cabrera, presentada pel Govern a la darrera reunió del Patronat.

 

El document, en compte de focalitzar la intervenció de la Conselleria comandada pel Sr. Company, hauria de vetllar per la protecció i pels valors del Parc Nacional de Cabrera, “i no convertir aquest espai protegit i emblemàtic en una altra destinació turística”, ha afirmat el diputat David Abril.

 

Abril, que ha formulat preguntes al conseller Company i ha sol·licitat documentació via parlamentària al respecte, recorda que “propostes com dur animals domèstics, promoure espectacles al moll principal, o deixar fondejar grans embarcacions, són del tot incompatibles amb el nivell de protecció que té Cabrera, i van contra la normativa existent en matèria de parcs”.

 

“En compte d’aprendre dels problemes dels darrers dies, lligats a l’explotació de l’alberg de Cabrera, una aposta personal del Sr. Company que ha duit al tancament de dues platges al Parc, el PP i el Govern insisteixen en entendre aquest espai a preservar com una font d’ingressos. I això no és un illot privat, com Tagomago: és una illa declarada Parc Nacional, de titularitat pública i amb el màxim nivell de protecció ambiental, per la qual ha de vetllar l’Administració”, ha recordat Abril.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: