"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/09/2014MÉS insta a revisar tota la xarxa de fanals de Ciutat

El grup municipal detecta alguns fanals en evident estat de degradació i alerta que suposen un perill per a la seguretat dels ciutadans i ciutadanes


El passat divendres dia 12 de setembre el grup municipal MÉS va presentar un escrit a Cort per denunciar el mal estat d’uns fanals situats al carrer Reis Catòlic i el Passatge de Son Real. Veïns i veïnes de la zona han alertat els regidors d’aquesta situació de degradació dels elements de l’enllumenat públic.


El portaveu de MÉS per Palma, Antoni Verger afirma que “els mecanismes elèctrics estan al descobert, i per tant són un perill públic. Lamentablement hem tingut exemples recentment dels efectes dramàtics que poden causar el mal estat de manteniment dels fanals i instam a Cort a prendre mesures per prevenir qualsevol accident”.


El grup municipal ha insistit a Infraestructures perquè actuï de forma immediata però encara no hem rebut cap resposta satisfactòria. Per tant, MÉS per Palma considera important i urgent que es dugui a terme una revisió completa de la xarxa d’enllumenat dels fanals de Palma, i procedir a la reparació d’aquests ja detectats a la zona de Reis Catòlics.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: