"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/03/2005

El PSM demana al Consell de Mallorca que millori la carretera que uneix Inca i Mancor

El PSM vol que el Consell de Mallorca que dugui a terme un projecte de millora del traçat de la carretera que uneix Inca i Mancor. En aquest sentit, Mateu Mir, portaveu del PSM a Mancor, posa de manifest la perillositat en alguns punts de l’actual traçat i recorda que aquesta carretera és la principal sortida que tenen els ciutadans de Mancor. Mir recorda que, a petició del PSM, el Ple de l’ajuntament mancorí va acordar per unanimitat demanar la intervenció del Consell.

Els nacionalistes lamenten que, això no obstant, el Departament d’Obres Públiques del Consell de Mallorca no hagi previst per al 2005 aquesta obra de millora de la carretera de Mancor i demanen que  se revisi la planificació.

Segons Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca: “una revisió del Conveni i del Pla Director de Carreteres que renunciés a les autopistes permetria finançar moltíssimes petites intervencions en la xarxa de carreteres existent que millorarien sensiblement la mobilitat dins l’illa de Mallorca, sense haver de destruir l’entorn de manera irreversible”.

Antoni Alorda insisteix en la importància de tenir una bona xarxa de comunicacions. En aquest sentit, el portaveu del PSM considera insuficient la quantitat que dediquen Consell i Govern a la millora de la xarxa de carreteres secundàries comparada amb les “macroinversions” per a fer autopistes. El conseller del PSM també vol que en el nou conveni el Govern de l’Estat deixi de condicionar el seu finançament a què les obres incloses siguin de grans dimensions, menyspreant la millora de la xarxa secundària.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: