"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 31/03/2005

L’Entesa portarà l’oposició a l’esbucament del CP Sa Graduada al Parlament de les Illes Balears

Els nacionalistes lamenten la tossuderia del Pacte i la hipocresia del PP

Atès que l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat un esborrany de conveni amb la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears mitjançant el qual el consistori pensa cedir el solar del carrer de Vicent Serra per a que s’hi traslladi l’actual CP Sa Graduada, l’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) presentarà una sèrie d’iniciatives al Parlament de les Illes Balears per instar l’Executiu illenc a no acceptar aquesta cessió i forçar l’Ajuntament a una negociació.

Per als nacionalistes és una mala notícia que l’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Eivissa (Pacte) aprovàs la cessió que, de retruc, comportaria la desaparició del CP Sa Graduada del seu emplaçament actual per a ser traslladat al carrer de Vicent Serra.

Respecte del Ple de l’Ajuntament, l’Entesa (ENE) lamenta la manca d’arguments convincents de l’Equip de Govern sobre la conveniència del trasllat del col·legi, manca d’arguments que el porta a repetir que és inevitable. El Pacte s’ha enrocat en la tossuderia per mirar de sortir-se’n de les denúncies i queixes públiques sobre el tema. Per altra part, els nacionalistes denuncien la hipocresia del PP que, encara que el seu grup municipal votà en contra, està d’acord amb el projecte Eivissa Centre i la conseqüència "col·lateral" del trasllat de Sa Graduada. A l’Entesa (ENE) li consta fefaentment que el PP donà el seu vist-i-plau al projecte la tardor de 2003, abans de la seua presentació. De totes formes, els nacionalistes intentaran canviar aquests posicionaments.

L’Entesa (ENE) segueix pensant que és possible dur endavant el projecte "Eivissa Centre" amb l’emplaçament dels Jutjats i de la Delegació del Govern central al carrer de Vicent Serra i el manteniment del CP Sa Graduada allà on se troba ara.

Properament, es presentaran les iniciatives que es portaran al Parlament de les Illes Balears per part del grup parlamentari PSM-Entesa Nacionalista que intentaran persuadir el Govern (PP) de signar l’esborrany de conveni si no es contempla el manteniment del col·legi i convèncer la resta dels grups polítics (inclosos PSOE i EU) de la conveniència d’actuar d’una forma més assenyada en el centre de la Ciutat d’Eivissa.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: