"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 26/08/2014

“Volem bases comunes en tots els plecs socials, educatius i culturals per prioritzar la qualitat dels projectes”

El regidor de MÉS per Palma Antoni Noguera presentarà en el proper ple de una proposta per garantir que els serveis i programes municipals on el factor humà és clau no renunciïn a la qualitat. “La cohesió social i la prosperitat compartida estan en joc”El grup municipal MÉS considera imprescindible un canvi radical en la gestió de les adjudicacions de serveis que formen part de la Regidoria de Benestar Social de Palma. El regidor Antoni Noguera afirma que “no pot seguir passat que la part econòmica d’un projecte de Serveis Socials sigui determinant a l’hora d’adjudicar un servei d’aquestes característiques. Hem de facilitar la cultura de la qualitat del projecte”.

 

El regidor ecosobiranista presentarà una proposta en el proper ple perquè l’equip de govern del PP apliqui unes bases comunes en tots els plecs socials, educatius i culturals en les quals es prioritzi especialment la qualitat del projecte. “Les baixades temeràries en les ofertes econòmiques massa ajustades suposen una baixada en la qualitat del servei. Un fet inacceptable quan es tracta de projectes i serveis municipals on el factor humà és clau. Ja ha passat am el programa ALTER i no volem que es repeteixi”.


Per aquest motiu MÉS per Palma demana que:

 

  1. En el plec de prescripcions administratives, en l’apartat oferta econòmica, es modifiqui el percentatge del 40% atorgat a l’oferta econòmica més baixa a l’hora de la valoració de les propostes i de la selecció de l’adjudicatari, i que passi a ser d’un màxim del 30% respecte a la puntuació total.

 

  1. S’inclogui l’exigència d’obtenir un mínim de puntuació en la valoració tècnica, per davall la qual, els projectes presentats quedin exclosos de la licitació. Que aquest mínim de puntuació sigui, al manco del 50% respecte al total de punts de la valoració tècnica.

 

  1. S’inclogui com a paràmetre de puntuació en la valoració tècnica, l’experiència de l’entitat en l’objecte del contracte.

 

“El programes municipals de factor humà de la ciutat no poden renunciar a la qualitat, perquè la cohesió social i la prosperitat compartida està en joc”. Antoni Noguera afirma que MÉS per Palma vol garantir la cultura de la qualitat de projecte per damunt de l’oferta econòmica.

 

Així mateix, Noguera ha registrat al·legacions als plecs de condicions dels expedients per a la contractació del Servei de tallers de prevenció comunitària, del Servei de suport de l’eix 2 (Risc d’Exclusió Social dels infants, joves i de les seves famílies) i Servei de reserva de places d’acolliment residencial temporal per a famílies en situació de vulnerabilitat social. Tots tres aprovats per la Junta de Govern del 30 de juliol i publicats al BOIB del 7 d’agost.

 

En aquest sentit, cada un dels darrers tres plecs de serveis socials tenia condicions diferents. Cap d'elles excloïa a projectes tècnics que no arribessin a uns mínims de qualitat.

 


A continuació us adjuntam les al·legacions.


Documents

Al·legacions als plecs de condicions dels projectes de Serveis Socials (779 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: