"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 29/03/2005

L鈥橢ntesa celebra l鈥檃nunci de l鈥檕posici贸 de Madrid al passeig mar铆tim es cal贸 des Moro-cala Graci贸, a Sant Antoni

L鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) mostra la seua satisfacci贸 per l鈥檃nunci efectuat per la ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona, de no executar el projecte de passeig mar铆tim entre es cal贸 des Moro, a la costa nord de la localitat de Sant Antoni de Portmany, "perqu猫 el Ministeri de Medi Ambient no est脿 d鈥檃cord amb l鈥檈xecuci贸 de projectes que signifiquin la urbanitzaci贸 del litoral".

Per als nacionalistes, l鈥檃nunci d鈥檃questa postura 茅s molt important perqu猫 l鈥橢ntesa (ENE) ja s鈥檋avia mostrat contr脿ria a les 脿nsies del PP de dur a terme un passeig mar铆tim entre es cal贸 des Moro i cala Graci贸, at猫s que la configuraci贸 natural de la zona ja permet l鈥檃ctivitat de passeig sense la necessitat d鈥檃lterar la seua realitat f铆sica, que la zona no necessita d鈥檜n passeig mar铆tim i pel perill que podria comportar una proc茅s urbanitzador posterior a l鈥檈xecuci贸 del projecte.

Pel que fa al batle de Sant Antoni, Josep Sala (PP), que ha mostrat la seua disconformitat amb la postura del Govern espanyol, l鈥橢ntesa (ENE) li demana que cessi de pensar en projectes especuladors i urbanitzadors i que repensi el projecte per a l鈥檋abilitaci贸 鈥揷om a m脿xim- de passarel路les de fusta en els trams m茅s complicats per al passeig. En aquest cas, podria rebre el suport del partit nacionalista. Per altra banda, des de l鈥橢ntesa (ENE) es demana a Sala que pensi en el valor que t茅 la costa sense desenvolupar i que es repensi, tamb茅, el projecte de ses Variades; una zona propera, on els nacionalistes consideren que hi hauria d鈥檃nar un parc urb脿 per a gaudi de residents i de turistes, i on l鈥橝juntament hi hauria de fer un esfor莽 per adquirir els terrenys, r煤stics des de les DOT de 1999 fins a la recent aprovaci贸 del PTI d鈥橢ivissa i Formentera.

L鈥橢ntesa (ENE) intentar脿 reconfirmar la negativa del Ministeri de Medi Ambient al passeig mar铆tim citat amb properes iniciatives al Congr茅s dels Diputats, a trav茅s del Grup Parlamentari Catal脿-CiU.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: