"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 12/08/2014MÉS per Palma insta a EMAYA a fer net urgentment un solar al Secar de la Real davant el risc de foc

El descampat situat devora el camp de futbol es convertirà a partir de demà en una zona d’aparcament per als centenars de persones que acudiran al Secar per les Festes d’estiu

La regidora a Cort del grup MÉS Neus Truyol ha comprovat avui l’estat d’un solar públic que hi ha devora el camp de futbol del Secar de la Real, al carrer Pinar. I ho ha fet de la mà d’uns veïnats que estan preocupats perquè demà comencen les Festes d’estiu i aquesta zona es converteix en un espai d’aparcament.


MÉS per Palma denuncia que EMAYA fa mesos que no neteja aquest solar tot i les denúncies de molts veïnats del Secar. Dos d’ells, Joan Prats i Xisca Prats, afirmen que “temem que puguin tirar llosques o fems i que es pugui embrutar o fins i tot provocar un foc. És fàcil que succeeixi i que prengui tota aquesta zona amb rapidesa. Les cases estan molt a prop d’aquest solar”.


“No entenem perquè EMAYA ha abandonat aquest solar durant mesos i no ha respost a la denúncia dels veïnats. Demà comencen les festes patronals del Secar, i per tant el perill d’incendi o danys s’incrementa, ja que al voltant d’aquest solar hi haurà més trànsit de cotxes i persones”, afirma Neus Truyol.


La regidora ecosobiranista ha registrat avui mateix una sol·licitud a EMAYA perquè aquest solar sigui netejat immediatament i es duguin a terme els treballs necessaris per al seu adequat manteniment.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: