"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/08/2014

"El nou projecte del club nàutic del Molinar continua sent desproporcionat"

Antoni Verger afirma que el nou projecte d’ampliació del club nàutic del Molinar continua trencant la idiosincràsia del barri i es troba "molt lluny del que ha de ser una ampliació acceptable"El portaveu de MÉS a l’Ajuntament de Palma ha titllat de "sobredimensionada" aquesta nova ampliació proposada per la junta directiva ja que multiplica per quatre la superfície ocupada, fins als 40.000 metres quadrats.


Verger opina que "segueix sent una autèntica agressió al paisatge urbà del barri", que es caracteritza per "un perfil de cases baixes. Per tant, la idiosincràsia es trencaria amb aquesta proposta”.


Així mateix, ha criticat que la proposta plantegi enderrocar l’actual seu social del club, tot i que es tracta d’un "edifici històric de principis del segle XX" i que, per tant, té "interès històric i patrimonial i forma part del paisatge del barri ".


El econacionalista, però, s’ha mostrat satisfet que la junta directiva "vagi recapacitant i assumint que el projecte s’ha de redimensionar a la baixa", encara que ha afegit que "segueix estant molt lluny del que ha de ser una ampliació acceptable, segueix estant lluny del nostre model i del que és una ampliació assumible".


Verger ha recordat que l’Ajuntament de Palma va aprovar per unanimitat la proposta de MÉS que qualsevol projecte d’ampliació s’hauria de consensuar amb veïns i entitats.”Esperem que la junta s’assegui amb veïns i entitats i intenti arribar a un acord sobre una possible ampliació", ha conclòs.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: