"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 01/08/2014

"La dimissi贸 del gerent de la Simf貌nica 茅s l鈥櫭簄ica garantia per a l鈥檈stabilitat i la internacionalitzaci贸 de l鈥檕rquestra"

Antoni Noguera, regidor de M脡S per Palma, reclama un canvi radical en la gesti贸 de l鈥橭rquestra despr茅s de l鈥檈n猫sim desprop貌sit amb la destituci贸 del prestigi贸s director Josep VicentMÉS per Palma assegura que l’actual gestió de l’Orquestra Simfònica es pot definir per tots els conflictes i inestabilitat que ha generat. "Una contínua conflictivitat, contínua improvisació, projectes paral·lels, maltractament a músics, vaga, impagaments de sous, etcètera. Si tenguéssim una democràcia normal, la mala gestió suposaria dimissions".

 

El regidor Antoni Noguera afirma que "l’estabilitat i la internacionalització de l’Orquestra Simfònica passa per un canvi radical en la gestió i la dimissió del gerent".

 

Així mateix, MÉS per Palma entén que la bona gestió és aquella que, per una banda, facilita que els músics puguin fer la seva feina de forma normal i treballar com a professionals que són. Però, també, la bona gestió és aquella que treballa perquè l’orquestra esdevingui uns dels símbols principals culturals de les Illes Balears. "En aquesta legislatura ha passat de tot menys normalitat, i els responsables d’aquest caos han estat els gestors polítics actuals, inclosa la gerència".

 

"És impossible que l’estabilitat i la internacionalització de l’Orquestra depengui de les persones que han creat una gran inestabilitat i han dificultat als músics i director la seva feina. El perfil del director acomiadat era propici per mostrar l’orquestra i el nom de les Illes Balears al món. I també s’ho han carregat", conclou Noguera.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: