"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 31/07/2014

PSM-Entesa recorda en Sebastià Serra en el Sopar d'Estiu

Més de 160 persones varen retre homenatge a l'amic, company i lluitador Sebastià, desaparegut de forma sobtada recentmentAquest dimecres 30 de juliol, el PSM-Entesa de Palma va celebrar el tradicional Sopar d'Estiu però enguany amb un contingut especial i emotiu per tots aquells qui varen conèixer en Sebastià. Gràcies a la fortalesa i la voluntat de la família den Sebastià, el grup de Dinamització de la Federació local va poder organitzar pogut organitzar un acte per recordar la seva trajectòria personal i professional i retre-li un sentit homenatge.

 

A l'acte es va celebrar al carrer Jacint Verdaguer, just davant del Pont des Tren, i hi varen assistir nombrosos companys de l'STEI-i, de l'AVV de Ciutat, familiars i amics den Sebastià que durant anys han compartit lluites sindicals i polítiques en molts d'àmbits. Alguns dels seus amics varen tractar d'expressar amb paraules les seves emocions davant una pèrdua tan valuosa, posant de relleu la personalitat i el seu pensament polític, recordant la gran motivació i voluntarietat en tot allò en que s'implicà, amb un esperit sempre guanyador, marcadament nacionalista i defensor de la justícia social i laboral.


També es varen llegir alguns missatges de persones i personalitats destacades que varen conèixer en Sebastià, o d'altres amb qui hi varen coincidir en algun moment o en alguna lluita. Uns missatges que varen fer reviure als assistents l'impacte emocional va suposar per a tothom la notícia de la seva mort aquell diumenge negre del mes de maig.

 

La família den Sebastià va rebre de mans de Biel Barceló, secretari general del PSM-Entesa de Mallorca, una litografia commemorativa dels 15 anys del PSM amb un poema de Josep Maria Llompart i amb un disseny de Biel Thomàs. Tot seguit, es va projectar un muntatge d'imatges que repassa algun dels principals moments de la vida den Sebastià, moments amb els amics i la família, lluites compartides i batalles aconseguides. Un vídeo realitzat per Nanda Ramon amb l'ajuda incalculable de la família, i que podeu veure a continuació.

 

Les més de 160 persones que hi varen assistir varen gaudir d'un sopar i un combat de gloses amb en Macià Ferrer i Toni Llull. Per concloure, el portaveu del PSM-Entesa de Palma, Antoni Verger, va fer entrega d'un obsequi als nous afiliats i simpatitzants i es va dirigir als assistents per encoratjar-los de cara al proper any i els comicis municipals a mantenir amb força i vivacitat la mentalitat guanyadora que en Sebastià sempre va demostrar en tot allò que feia.

 


Podeu veure l'album d'imatges del sopar a través del Facebook i d'aquest enllaç al Dropbox.


Vídeo projectat durant l'acte en homenatge al nostre amic i company de lluites (Sopar d'Estiu PSM-Entesa 30/07/2014)




      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: