"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/07/2014

Els consellers del grup MÉS no han participat en la votació de la concessió de les Medalles d’Or

La portaveu adjunta de MÉS per Mallorca al Consell insular, Magdalena Palou, considera que el PP actua amb incoherència i hipocresia amb aquests premiats ja que “amb una mà els felicita i amb l’altra els colpeja”Avui el ple del Consell de Mallorca ha aprovat les propostes de concessió de les Medalles d’Or i la del títol de Fill Adoptiu de Mallorca a Paco de Lucía. Però el grup MÉS per Mallorca s’ha mantingut al marge d’aquesta votació com ja es va anunciar fa mesos. Els consellers del grup MÉS han presenciat la votació però s’han assegut als bancs del públic.


“Tenim un gran respecte per la majoria de guardonats i volem que s’aprovin per unanimitat però no hem volgut participar d’un procés que consideram incoherent i hipòcrita”. Magdalena Palou i la resta de consellers del grup MÉS per Mallorca no han ocupat els seus respectius llocs en el ple durant la votació d’aquests reconeixements per mostrar el seu rebuig al que consideren “una farsa”.


“No participam de la farsa que suposa que els premiï personalitats de la cultura, com per exemple el fotògraf Toni Catany, mentre les polítiques del PP suposen un cop molt dur per al sector cultural, com per exemple l’augment de l’IVA cultural al 21%”. El cas de la seu per a l’obra de Toni Catany és l’exemple que posa en evidència aquesta gran incongruència, ja que mentre era viu el Consell no va actuar “i ara que ja es mort el volen premiar amb una Medalla d’Or mentre segueix tot aturat pel que fa a la posada en marxa de la seu a Llucmajor. Li volen rentar la cara amb un pedaç brut i no en volen ser partícips”, afirma Palou.


Minut de silenci per la dona assassinada a Felanitx


Els consellers del grup MÉS han participat del minut de silenci a l’inici de la sessió plenària d’avui per condemnar i lamentar l’assassinat d’una dona ahir a Felanitx. I ho han fet des del banc del públic per mor de la votació de les Medalles d’Or que s’ha produït immediatament a continuació.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: