"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 23/07/2014

MÉS critica l’espoli fiscal que pateixen les Balears i demana la compareixença urgent de Bauzá

El Grup Parlamentari MÉS exigeix un canvi radical del sistema de finançament després de fer-se públiques les balances fiscalsEl portaveu del grup parlamentari MÉS, Gabriel Barceló, ha afirmat que les balances fiscals, publicades aquest dimecres, “demostren que les Balears pateixen un espoli fiscal que fa impossible que els habitants de les illes estiguin en igualtat de condicions que la resta de ciutadans", pel que ha exigit un “canvi radical de l'actual sistema de finançament”. Barceló s'ha referit d'aquesta manera al dèficit fiscal de les Illes Balears, que s'eleva a 1.483 milions d’euros, segons els comptes presentats per part del Ministeri d'Hisenda i Administracions públiques.

 

Davant aquesta situació, Barceló ha anunciat que el seu grup sol·licitarà de manera urgent la compareixença al Parlament del president del Govern, José Ramón Bauzá, i la del conseller d'Hisenda i Pressupostos, José Vicente Marí, per tal de que donin explicacions sobre les balances fiscals.

 

El diputat del Grup MÉS ha apuntat que, fins i tot tenint en compte les partides assignades a Balears i que després no arriben a les Illes, i el repartiment dels diners que deixen els turistes aquí i que també es reparteix amb la resta de comunitats, “Balears continua sent una de les comunitats més perjudicades, igual que va passar el 2008 quan governava José María Aznar”.

 

Finalment Barceló ha lamentat que “les Balears sempre siguin les grans perjudicades, sigui quin sigui el govern de Madrid”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: