"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 22/07/2014

MÉS per Palma proposa engegar un servei mòbil de recollida de deixalles

Neus Truyol exigeix al PP de Cort a passar de les paraules a l’acció i que compleixi amb tots els acords plenaris aprovats: augmentar els punts verds a Ciutat (ara mateix sol n’hi ha un) i apostar per una política d’informació, sensibilització i educació ecològica 

La regidora de MÉS per Palma defensarà en el ple previst per al dijous 31 de juliol una proposta amb l’objectiu de fer complir a l’equip de govern amb els seu compromís adquirit envers el medi ambient. “El PP es dedica a aprovar les propostes sobre eradicar els abocadors il·legals i incontrolats, sobre augmentar els punts verds, i sobre la recollida de deixalles voluminoses. Totes aquestes propostes han estat aprovades per unanimitat però què ha fet el PP? El resultat és un zero absolut”.


Neus Truyol fa una passa endavant i davant la manca de compromís real del Partit Popular al govern de Cort amb el medi ambient i la gestió responsable dels residus, proposa una nova solució a la ineficiència del PP i és posar en marxa un servei mòbil de recollida de deixalles. D’aquesta manera, es podria donar servei itinerant a tots els veïnats i veïnades de tots els barris i pobles de Palma i assegurar una bona gestió de residus com són el material informàtic, mòbil, bateries i altres de petit format.

 

MÉS per Palma alerta que Ciutat necessita una política de gestió de residus més responsable i que comporti la reducció dels residus que generem, la recollida selectiva, la recuperació dels residus per donar-los una segona vida útil, el reciclatge,...La regidora Truyol afegeix que ”el medi ambient no pot esperar. Els problemes són reals ara i necessitem solucions que passen per una millor gestió dels residus però també per una major educació mediambiental i una conscienciació i sensibilització social de la gestió dels residus. Tot per garantir els recursos a les generacions futures”.

 

 

Us adjuntam la proposta.


Documents

Proposta sobre unitat mòbil de deixalles (546 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: