"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 18/07/2014

Els menjadors escolars dels col路legis p煤blics Rafal Vell i Es Pont tamb茅 pateixen la mala gesti贸 de la Conselleria d鈥橢ducaci贸

Antoni Noguera presenta una proposici贸 al Ple de l鈥橝juntament instant a la Conselleria a canviar radicalment la gesti贸 dels ajuts i aturar la complicitat de l鈥橝juntament de Palma davant aquesta aberraci贸 鈥淒avallen els usuaris perqu猫 les fam铆lies no poden avan莽ar els doblers que costa el menjador. Les ajudes arriben tard i malament, 茅s un atemptat contra la igualtat d鈥檕portunitats鈥MÉS per Palma denuncia amb dos exemples més que la gestió de les ajudes menjador per part de la Conselleria d’Educació són un despropòsit perquè generen greus dificultats a les famílies que no poden avançar els doblers perquè els seus fills puguin assistir als menjadors escolars.

 

El CEIP Rafal Vell i el CEIP Es Pont són dos centres més, que se sumen al ja denunciat CEIP Escola Graduada, que pateixen greus dificultats en el funcionament dels menjadors escolars. L’escola del Rafal Vell ha patit una important davallada d’usuaris de 100 nins (de 240 a 140 usuaris) per culpa de la gestió de les ajudes per part de la Conselleria d’Educació. El CEIP Es Pont també està suportant les dificultats de moltes famílies que no poden pagar per avançat els doblers que costa el menjador escolar dels seus fills. Moltes famílies no poden avançar els 7,5 euros que val el menjador i desapunten els seus fills.

 

“Molts menjadors escolars de centres públics a Palma estan sobrevivint gràcies a la bona voluntat i la feina de les Associacions de Mares i Pares. Són dignes d’elogi perquè garanteixen un servei que ha de garantir la Conselleria i que per negligència no ho fa”.


Antoni Noguera ha presentat una proposició perquè sigui debatuda en el ple ordinari previst per al dia 31 amb la següent proposta d’acord:

L’Ajuntament de Palma insta a la Conselleria d’Educació a  adoptar i executar immediatament els següents acords:

1)     Convertir les ajudes de menjador en beques, les famílies que més ho necessiten no poden avançar els doblers per menjador o llibres, necessiten l’ajuda abans de fer la despesa.

2)     Ajustar els recursos a les necessitats, a partir d’un estudi tècnic seriós, i no cobrir les necessitats segons els recursos disponibles en base a criteris discutibles. 

3)     Incrementar els doblers destinats a beques.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: