"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 22/03/2005

El Parlament accepta la proposta del PSM de celebrar un debat sobre el model autonòmic i de finançament

El Parlament de les Illes Balears ha acordat aquest matí la celebració d’un debat sobre el model autonòmic i de fiançament de les Illes Balears. Aquest debat serà possible després que el Parlament hagi aprovat una esmena d’addició del PSM en la discussió d’una proposició del PP relativa al debat de l’estat de les autonomies al Senat.

Pere Sampol, portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears, ha defensat en la sessió plenària d’aquest matí l’esmena en la qual s’instava al Govern de les Illes Balears a presentar al Parlament de les Illes Balears una comunicació sobre el model autonòmic i model de finançament de les Illes Balears que el Govern pensa defensar a les Corts Generals. Amb motiu d’aquesta comunicació s’originarà un debat parlamentari sobre el model autonòmic i de finançament de les Illes Balears.

El PSM celebra l’acord al qual s’ha arribat avui i es congratula perquè el Parlament hagi decidit abordar en profunditat el debat d’una qüestió com és el model autonòmic i el finançament que els nacionalistes consideren una necessitat de primer ordre per a les Illes Balears. En aquest sentit, Pere Sampol considera que “la celebració d’aquest debat servirà per a que tots els partits polítics i el Govern de les Illes Balears aclareixin quin és el model d’autonomia que proposen i també quin és el model de finançament que volem per a les Illes Balears. En aquest sentit, la celebració d’aquest debat és de suma importància”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: