"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/07/2014

MÉS per Palma insta a Cort a restaurar el mural malmès de Miró que es troba al Parc de la Quarantena a El Terreno

Antoni Verger recull les propostes de l’AVV del barri i el grup “El Terreno Connexions” per recuperar el valor cultural i patrimonial de la zona. Un dels exemples de la deixadesa en la qual es troba el barri és el mural de Joan Miró, en estat totalment lamentable

MÉS per Palma ha registrat avui una proposta perquè sigui debatuda en el ple ordinari del dijous 31 de juliol per tal de donar suport a les reivindicacions de l’Associació de Veïns del Terreno i el grup “El Terreno Connexions”. En aquest cas, es tracta de qüestions traslladades per aquestes dues entitats i que MÉS per Palma assumeix completament, i relacionades amb la potenciació dels valors culturals i patrimonials d’aquest barri tan emblemàtic de Ciutat i els seus espais d’esbarjo i convivència. 

 

MÉS per Palma demanarà al Ple d’aquest mes de juliol que Cort tengui cura del Parc de la Quarantena, restauri el mural de Miró, i l’ampliació dels horaris d’accés al bosc de Bellver, especialment a l’estiu.

 

“Volem que Cort restauri el mural de Miró. Palma que s’autodenomina ciutat Miró no pot mantenir un mural amb una obra d’aquest artista en un estat tan lamentable”. Antoni Verger, portaveu de MÉS per Palma, ha presentat una proposta perquè l’equip de govern tramiti amb la màxima celeritat la concessió del quiosc del Parc de la Quarantena. “El seu tancament, sumat a diversos factors negatius com la poca presència policial, manca de manteniment, han significat un empitjorament de l’estat i la cura del parc i un augment dels comportaments incívics. L’abandonament del parc s’ha accentuat amb el quiosc tancat i això s’ha de remediar quan abans”, afirma Verger.

 

Ampliar l’horari d’accés al bosc de Bellver 


D’altra banda, Antoni Verger insta a l’equip de govern a ampliar l’horari d’accés al bosc de Bellver fins a les 21 o 21.30 hores. “No entenem per què s’ha restringit aquest horari i ara es tanca l’accés a les 20 hores. Els veïnats i veïnades de El Terreno i de la resta de ciutat han de poder gaudir d’aquest espai incomparable fins a la posta de sol en època d’estiu, i aquesta havia estat la pràctica habitual fins fa dos anys”.

 

Us adjuntam la proposta mencionada i dues imatges de l'actual estat del mur de Joan Miró.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: