"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 31/05/2014

MÉS per Mallorca fa una crida a Pollença “per recuperar el futur del poble”

Biel Barceló i David Abril han presentat el projecte davant més d'un centenar de persones i han fet una crida a constituir MÉS per Pollença

MÉS per Mallorca segueix treballant en l’enfortiment del projecte d’esquerres, sobiranista i ecologista i ho fa a través del creixement i la implantació territorial arreu de Mallorca. És per això que aquest divendres s’ha presentat el projecte de MÉS a Pollença. Més de cent persones han acudit a la convocatòria dels Jardins Joan March per escoltar el coportaveu Biel Barceló, el diputat David Abril i la consellera insular Joan Aina Campomar i Tomeu Cifre, portaveu a Pollença.


Biel Barceló ha destacat que MÉS supera les antigues estructures d’una coalició electoral i constitueix un projecte a llarg termini que engloba les sensibilitats netament d’esquerres, sobiranistes i ecologistes, i persegueix la unitat orgànica que ja s’ha posat en marxa per tal de garantir una estabilitat en el temps. “Som un projecte obert, fresc i fet entre totes. I volem que els pollencins construeixin el seu propi projecte basat en la participació, l'obertura, el diàleg i el consens. Volem que els pollencins lluiteu per recuperar el futur del poble”.


Per la seva part, David Abril ha encoratjat als assistents a sumar-se a un projecte que creix amb la voluntat d'escoltar la gent i potenciar la cooperació entre les persones. “Treballem des de la política per millorar la nostra vida i la de totes les persones de Mallorca, perquè creiem que la política és l'eina que pot fer possible el canvi social, polític i econòmic que necessitam”. Joana Aina Campomar, pollencina i consellera al Consell Insular de Mallorca, ha destacat que MÉS és la tercera força política a les institucions actualment i l'única que representa la veu dels ciutadans que han quedat sense veu amb un govern despòtic del PP".


El portaveu a Pollença, Tomeu Cifre, ha fet una crida a la participació en la constitució del projecte de MÉS per Pollença per recuperar la confiança del poble i des des del desencant que moltes persones senten amb l'actual equip de govern municipal. “Volem sumar els esforços entre tots els ciutadans compromesos, donar una passa endavant i fer una proposta de futur basada en la pròpia voluntat ciutadana. Necessitam un ajuntament més participatiu, i menys improvisació”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: