"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/05/2014

MÉS celebra l’inici de l’expedient de caducitat de l’Interès General del Golf de Son Saletes

La Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme del Consell ha aprovat avui la proposta presentada per MÉS per Mallorca. El portaveu ecosobiranista, Joan Font, ha manifesta que “aquest fet és una nova victòria mediambiental de totes les mallorquines i mallorquins”.El portaveu del grup de consellers MÉS per Mallorca, Joan Font, el regidor dels Independents de Sencelles, Francesc Oliver, i el regidor de PSM-Entesa de Binissalem, Tomeu Abrines, han mostrat avui la seva satisfacció després que la Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme de l’administració insular hagi aprovat per unanimitat iniciar l’expedient de caducitat del projecte del Golf de Son Saletes de Sencelles i, com a conseqüència, la suspensió de la declaració d’Interès General.

 

El  conseller ecosobiranista ha mostrat la seva satisfacció una vegada finalitzada la comissió i ha assegurat que “aquest fet és una nova victòria mediambiental de totes les mallorquines i mallorquins”.

 

Font ha fet referència a l’article 37.4 de la Llei 6/1997 de Sòl Rústic de les Illes Balears que contempla que el promotor només té sis mesos per sol·licitar la llicència després de la declaració d’Interès General. “En aquest sentit, la llei és clara i els promotors no han complet amb els terminis establers ja que no han sol·licitat l’oportuna llicència davant l’Ajuntament de Sencelles. Per aquest motiu hem sol·licitat i aprovat la seva caducitat”, ha manifestat Font.

 

Per la seva part, el regidor dels Independents de Sencelles i Biniali, Francesc Oliver, ha mostrat també la seva satisfacció després de conèixer la notícia i ha assegurat que “el nostre municipi no tenia capacitat, a nivell de recursos, per afrontar un macro-projecte com és el del Golf de Son Saletes”. Oliver ha finalitzat assegurant que “hem aconseguit salvar una gran extensió de territori i això suposa una victòria mediambiental històrica pel municipi de Sencelles i Biniali”.

 

El regidor de PSM-Entesa a l’Ajuntament de Binissalem, Tomeu Abrines, ha assegurat que “el nostre territori és el principal patrimoni de Binissalem i no ens podem permetre el luxe de consumir hectàrees amb innecessaris i faraònics camps de golf”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: