"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/05/2014

Mercadal (PP) i Garrido (PSOE) renuncien com a vocals de la Junta Electoral arran de la denúncia de Primavera Europea

MÉS per Mallorca insta el PP i el PSOE a demanar disculpes a la ciutadania per la “utilització de la Junta Electoral per als seus interessos partidistes”, nomenant-hi a polítics en actiu en contra del que estableix la lleiEl diputat del PP Francisco Mercadal i la consellera insular del PSOE Mercedes Garrido han presentat la renúncia com a vocals no judicials de la Junta Electoral Provincial de les Illes Balears, arran de la denúncia presentada per la candidatura Primavera Europea.

 

Tal i com vàrem informar ahir, la Junta Electoral Central havia donat la raó a la candidatura denunciant, però la Junta Electoral Provincial de les Illes Balears va acordar desacatar la resolució de l’òrgan electoral central. Després que la coalició MÉS per Mallorca fes pública aquesta contradicció entre els dos òrgans, el sr. Mercadal i la sra. Garrido varen presentar la renúncia, complint així l’acord de la JEC que els donava 24 hores per triar entre els seus càrrec a la JEPIB i els càrrecs com a representants al Parlament i al Consell, respectivament.

 

Des de MÉS per Mallorca consideren que aquest episodi ha estat un autèntic escàndol, i insten el PP i el PSOE a demanar disculpes a la ciutadania per la utilització que fan de la Junta Electoral per als seus interessos partidistes.


Documents

Acord de la Junta Electoral Central que dóna la raó a la denúncia de Primavera Europea (164 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: