"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 11/03/2005

El PSM afirma que la política d’escolarització del conseller Fiol ha estat una presa de pèl

El PSM afirma que la política d’escolarització del conseller d’Educació i Cultura, Francesc Fiol, ha estat una presa de pèl. Els nacionalistes han fet aquestes manifestacions després que el conseller Fiol va admetre que no seria capaç d’aconseguir durant aquesta legislatura la lliure elecció de centre. El PSM ha denunciat en diverses ocasions que aquesta promesa electoral del Partit Popular era demagògica i que el conseller Fiol seria incapaç de complir-la.

Joana Lluïsa Mascaró, diputada del PSM, qüestiona la política d’escolarització de l’Executiu de Jaume Matas. Segons Mascaró, “no és només que el conseller Fiol no hagi complert la seva promesa, sinó que la nova normativa que han aprovat va en sentit totalment contrari. Si fins ara, eren unes poques famílies les que no escolaritzaven els seus fills en el centre que havien escollit, ara amb el nou barem, la possibilitat d’obtenir la plaça escollida disminueix considerablement”.

Mascaró considera que el conseller d’Educació hauria de demanar públicament disculpes per haver mantingut durant tant de temps aquesta falsa promesa. Segons la diputada nacionalista, el Govern de Jaume Matas era ben conscient de què seria impossible aconseguir la lliure elecció de centre i explica que aquest fet queda ben demostrat amb el Decret 35/2004, que al seu Art. 7.1 diu “... Per als alumnes que no sol•licitaren o no obtingueren plaça en el període ordinari se n’establirà un altre amb caràcter extraordinari el mes de setembre”. Per tant, el decret estableix d’entrada la possibilitat de no obtenir plaça, ni en el primer centre triat, ni en cap, la qual cosa no entrava en les promeses electorals del PP.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: