"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 11/03/2005

El PSM celebra un sopar per commemorar el 29猫 aniversari de la creaci贸 de la formaci贸 nacionalista

El PSM celebrar脿 dem脿 dissabte el ja tradicional sopar d鈥檃niversari de la formaci贸 nacionalista. El sopar es dur脿 a terme a partir de les 21 hores al restaurant Peque帽o Mundo, en el Coll d鈥檈n Rebassa, i servir脿 per commemorar els 29 anys de la fundaci贸 del PSM.

Durant el sopar, el PSM lliurar脿 els seus guardons en reconeixement a persones i entitats que han dut a terme una destacada tasca en favor de le protecci贸 del medi ambient, en la defensa i difusi贸 de la cultura i en favor de la solidaritat i el comprom铆s social.

En l鈥檈dici贸 d鈥檈nguany, el PSM ha volgut recon猫ixer la feina realitzada per la Plataforma Salvem La Real. Els nacionalistes destaquen el car脿cter pac铆fic i respectu贸s d鈥檃quest moviment associatiu que s鈥檋a marcat com a objectiu la defensa del patrimoni hist貌ric i natural de La Real.

Pel que fa al reconeixement destinat a la defensa i la difusi贸 de la cultura, el PSM lliurar脿 el guard贸 al Col鈥ectiu Teranyines. Els nacionalistes premien a aquesta entitat santjoanera, que enguany compleix el des猫 aniversari de la seva creaci贸, i que ha destacat en la divulgaci贸 de la hist貌ria del municipi, aix铆 com del manteniment de la mem貌ria del Pare Ginard.

El guard贸 destinat a l鈥櫭爉bit de la solidaritat i del comprom铆s social ser脿 atorgat a Bernat Vicens, president de Drets Humans de Mallorca i creador d鈥橢TICENTRE (Centre per a la Gesti贸 脠tica de l鈥橢mpresa). El PSM destaca Bernat Vicens com a exemple de persona compromesa amb el moviment c铆vic en favor de la pau, els drets humans i el comprom铆s social.

Finalment, el PSM lliurar脿 un guard贸 especial a l鈥橢ditorial Moll en motiu del 70猫 aniversari de la seva creaci贸.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: