"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 21/05/2014

MÉS per Mallorca presenta al·legacions a la proposta de modificació de la llei electoral

Biel Barceló: “és una proposta oportunista, demagògica, que beneficia sobretot el Partit Popular i que no cerca millorar la representativitat i la pluralitat polítiques”MÉS per Mallorca ha presentat al·legacions a l’avantprojecte de llei del Govern de modificació de la llei electoral per retallar el nombre de diputats del Parlament. El coordinador general de la coalició, Biel Barceló, destaca que és una reforma “oportunista, feta quan falta un any per les properes eleccions, que no ha cercat el consens, demagògica, perquè penja d’una onada contra la política promoguda per la mateixa dreta, i que beneficia sobretot el Partit Popular”.

 

Barceló també critica que la proposta del Govern “renuncia als objectius que hauria de cercar una reforma de la llei electoral, que serien millorar la representativitat i la pluralitat polítiques, millorar la transparència i millorar, en definitiva, la democràcia. La reforma de la llei electoral que promou el president Bauzá no cerca cap d’aquests objectius, sinó que es limita a l’objectiu de l’estalvi econòmic”.

 

El també portaveu del Grup Parlamentari MÉS explica que “si l’objectiu és l’estalvi econòmic nosaltres hi presentam una sèrie de propostes, que ja hem fet arribar al Parlament els darrers anys: evitar duplicitat de sous, evitar un excés de dedicacions exclusives, eliminar el nivell 33 o les dietes que cobren els consellers del Govern, etc. Aquestes són mesures d’estalvi que es poden aplicar ara mateix, i que el PP ha anat rebutjant al llarg de tota aquesta legislatura”.


Documents

Al·legacions de MÉS per Mallorca a l'avantprojecte de modificació de la llei electoral del Govern Bauzá (232 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: