"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 16/05/2014

MÉS per Mallorca: “Cañete hauria de renunciar a ser candidat”

Fina Santiago considera que les declaracions del candidat del PP a les eleccions europees demostren el seu masclisme i humilien les donesLa coalició MÉS per Mallorca rebutja les declaracions del candidat del PP a les eleccions europees, Miguel Arias Cañete, en què ha comentat el cara a cara celebrat ahir amb la candidata socialista, Elena Valenciano. Cañete ha dit que "el debat entre un home i una dona és molt complicat", perquè "si fas un abús de superioritat intel·lectual, sembla que ets un masclista i estàs acorralant una dona indefensa".

 

La coportaveu de la coalició d’esquerra mallorquinista, Fina Santiago, afirma: “una vegada més, les dones ens hem vist menyspreades i humiliades per qualque candidat”. Santiago es demana si el Sr. Cañete tracta les dones de la seva família com si tenguessin un nivell intel·lectual inferior als seus familiars homes, o si amb la Sra. Cospedal i el Sr. Rajoy també aplica aquest criteri.

 

“Les paraules del candidat del PP Sr. Cañete són una clara demostració del que és el masclisme. Els masclistes no veuen davant d’ells una persona, veuen una dona, que segons ells els obliga a tractar-la diferent a un home. El candidat del PP ha demostrat ser masclista i paternalista, res del que necessiten les dones del segle XXI”, diu la coportaveu de MÉS per Mallorca.

 

Fina Santiago considera que “a aquestes altures de la història humana, ja no és suficient demanar rectificació per les seves paraules, sinó que ha de renunciar a ser candidat”. Si això no succeeix, fa una crida a les dones conservadores no el votin: “convindria que per elevar el nivell intel·lectual del Parlament Europeu persones com el Sr. Cañete no hi fossin; supòs que les dones de dretes no volen estar representades per un home que necessita reduir la seva capacitat intel·lectual quan hagi de debatre amb dones parlamentàries”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: