"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/05/2014

El PP ha paralitzat totalment el reallotjament de les famílies de Son Banya

Cort no ha continuat el procés de desvertebració del poblat il·legal ja durant el 2012 i el 2013 no s’ha produït cap reallotjament. Noguera: “Exigim al PP que la prioritat en endavant de l’Ajuntament sigui la continuació de la desvertebració d’aquest poblat que ha frustrat moltíssims de projectes de vida i ha destrossat a moltes famílies per les drogues durant més de 30 anys”Avui s’ha reunit el Consell Rector del Patronat Municipal de Reallotjament i Reinserció Social referent a Son Banya per tal d’aprovar la liquidació del pressupost del 2013 com a únic punt a l’ordre del dia. El regidor de MÉS per Palma, present en aquesta reunió, ha pogut constatar que el PP “no ha fet absolutament res en dos anys per acabar amb el problema històric i greu de Son Banya”.


MÉS per Palma afirma, per tant, que al PP no li interessa continuar amb la tasca iniciada la legislatura passada per tal de desvertebrar aquest poblat. “Al batle Isern està més preocupat pel Born i Jaume III que per un problema històric molt important de Palma, i que ja la legislatura passada va tenir un impuls remarcable”.


El grup municipal lamenta la paralització absoluta del procés de reallotjament ja que durant els darrers dos anys no s’ha produït cap reallotjament de cap família.


“Davant aquesta deixadesa, exigim al PP que la prioritat en endavant de l’Ajuntament sigui la continuació de la desvertebració d’aquest poblat que ha frustrat moltíssims de projectes de vida i ha destrossat a moltes famílies per les drogues durant més de 30 anys”, afegeix Noguera.


El regidor municipal afirma que les famílies que han estat reallotjades “ara mateix tenen un vida més normalitzada, es pot considerar un èxit pel que fa a les condicions de vida d’aquestes famíles pel que fa a l’habitatge, la higiene, l’assistència escolar dels menors, la reinserció sociolaboral, etc. Sens dubte, estan molt millor que com estaven al poblat, i aquest procés no es pot aturar”.


Concretament, el pressupost del 2013 preveia una despesa de 129.531,19 euros, però finalment tan sols s’han gastat 9.207 euros.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: