"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/05/2014

MÉS no participarà en l’elecció dels guardonats amb els premis Jaume II i les Medalles d’Honor del Consell

El portaveu ecosobiranista al Consell, Joan Font, ha anunciat avui la decisió del seu grup i ha manifestat que des de MÉS per Mallorca “no volem formar part d’aquesta farsa”.Joan Font, portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, ha anunciat avui la decisió del seu grup de no participar en l’elecció de les persones i entitats que seran guardonades amb el premi Jaume II i les Medaller d’Honor que concedeix l’administració insular amb motiu de la Diada de Mallorca.

 

Segons Font, “la hipocresia del PP és de dimensions descomunals”. El portaveu ha utilitzat aquestes paraules per fer referència a les contínues retallades que l’equip de govern de PP efectua en cultura, educació, serveis socials o sanitat. “Des de MÉS per Mallorca no volem forma part d’aquesta farsa”, ha manifestat el conseller ecosobiranista.

 

Font ha criticat durament les polítiques dutes a terme per Maria Salom. “La voluntat política de donar suport a aquelles persones i entitats que treballen en l’àmbit social, cultural o mediambiental es demostra amb fets i no amb premis que únicament serveixen per amagar les greus mancances del govern del PP”, ha assegurat el portaveu.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: