"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/03/2005

Els JEN realitzen un acte commemoratiu del Dia Internacional de la Dona a la UIB

Els JEN-PSM han penjat aquest matí una enorme llaçada lila a l’Edicifi Ramon Llull de la Universitat de les Illes Balears per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Els joves nacionalistes han volgut aprofitar l’efemèride per denunciar les discriminacions que encara avui pateixen moltes dones per raons de gènere.

Francesc Garcies, secretari general dels JEN, manifesta que “la plena igualtat és la base sobre la qual es construeix qualsevol societat democràtica i justa i és un deure de tots i totes lluitar perquè aquest reconeixement es converteixi en una realitat de fet, més enllà d’allò que s’ha establert per qualsevol legislació”.

Per la seva banda, Aïna Domínguez, responsable de l’àrea de la Dona dels JEN “els joves nacionalistes rebutgem totes aquelles pràctiques que discriminen a les dones. En particular, aquelles que, emparant-se en un costum o tradició, pretenen justificar l’ús de la violència. Res justifica ni legitima una agressió”.

Amb aquest acte, els Joves d’Esquerra Nacionalista han volgut reafirmar el seu compromís amb la lluita pel reconeixement social, professional, educatiu, econòmic i cultural de les dones.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: