"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 05/05/2014

El Grup MÉS interpel·larà al conseller García sobre el Pla d’Indústria del Govern

El diputat David Abril també ha anunciat que el seu grup demanarà al ple de demà al conseller Garcia i al president Bauzá sobre les dades d’accidents laborals i sobre les dades d’ocupació publicades per l’EPA la setmana passada.Miquel Àngel Mas, diputat del Grup MÉS, ha anunciat avui que el seu grup ha registrat una petició d’interpel·lació al conseller Joaquín García sobre la política industrial que està duent a terme el govern de José Ramón Bauzá.

 

El diputat ecosobiranista ha lamentat que, en aquest sentit, “el Govern no té cap pla d’indústria dins la seva agenda”. El diputat ha afegit que “aquesta comunitat no pot viure només del sector turístic”, instant al Govern a posar en marxa “urgentment un pla d’indústria per reactivar un sector en hores baixes”.

 

Mas també ha recordat que al ple de demà del Parlament es debatrà la proposta del Grup MÉS sobre la modificació del reglament de la cambra autonòmica, una iniciativa que té l’objectiu de “dignificar i reforçar la tasca de control al Govern”.

 

En nom del Grup MÉS, Mas també ha aprofitat la compareixença per lamentar el posicionament favorable del sector hoteler sobre la proposta del PP de reduir el nombre de diputats del Parlament. “El PP només cerca canviar les regles del joc per assegurar-se una nova victòria electoral. MÉS molesta a Bauzá”, ha manifestat Mas.

 

Per la seva part, el diputat David Abril ha lamentat que “les illes siguin líders en sinistralitat laboral”. En aquest sentit, Abril ha manifestat que demà demanarà al conseller Joaquín García sobre quina estratègia té el Govern per frenar aquest greu problema. “La lluita contra aquest fet hauria de ser clau pel Govern”, ha dit Abril. 

 

 

Conveni d’hostaleria

 

Abril ha demanat al president Bauzá que “es banyi i actuï” en la negociació del conveni d’hostaleria després de que digués que el Govern no ha de formar part de dita negociació. “Bauzá hauria d’oferir-se per intervenir en aquest conflicte amb l’objectiu d’aconseguir un principi de redistribució de justícia dels beneficis”, ha manifestat Abril.

 

 

Farmàcia Bauzá

 

Per altra banda, Abril ha senyalat que aquesta setmana la portaveu adjunta, Fina Santiago, demanarà en comissió parlamentària al conseller de Salut, Martí Sansaloni, sobre les dades de facturació de la farmàcia del president Bauzá en relació “al consum relacionat amb l’administració pública”.

 

“Si el conseller no facilita les dades sobre els ingressos obtinguts per la farmàcia del president, el Grup MÉS durà el tema al Parlament”, ha dit Abril.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: