"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 02/05/2014

M脡S celebra la sent猫ncia del TSJIB del contenci贸s que interpos脿 contra el Consell per tal de paralitzar l鈥檋otel de Sa R脿pita

Joan Font, portaveu al Consell, s鈥檋a mostrat satisfet despr茅s de con猫ixer la sent猫ncia del TSJIB que d贸na la ra贸 a la coalici贸 ecosobiranista i que anul路la la modificaci贸 del PTM per construir un hotel de m茅s d鈥檜n miler de places a Sa R脿pita.El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, ha celebrat avui la sentència favorable del contenciós que la coalició ecosobiranista interposà contra el Consell després de que aquest, amb els vots del PP, modifiqués el Pla Territorial de Mallorca (PTM) per tal de poder macrohotel de més de mil places a Sa Ràpita.

 

La Sala de lo Contenciós del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) ha estimat el recurs de MÉS per Mallorca contra l’acord del Consell de 12 d’abril de 2012 pel qual, per la via de la correcció d’errors, augmentava de 2 a 21 les hectàrees de creixement R-D (reserva i dotacional), previstes al PTM per al municipi de Campos.

 

La sentència manifesta que el Consell només pot modificar el PTM per la via de la revisió de mateix, i no a través d’una simple correcció d’errors per tal d’ampliar les hectàrees de creixement de Sa Ràpita.

 

En aquest sentit, el conseller Font ha exigit a la presidenta del Consell, Maria Salom, “responsabilitats polítiques davant el greu error comès per l’equip de govern del PP”. El portaveu ecosobiranista també ha demanat a Salom que “no recorri la sentència i deixi de fer gastar doblers als mallorquins”.

 

MÉS per Mallorca ha anunciat que presentarà una moció d’urgència al proper ple de dia 8 de maig per tal d’exigir responsabilitats polítiques a l’equip de govern del PP encapçalat per Maria Salom.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: