"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 02/05/2014

MÉS demanarà que el Consell insti al Ministeri d’Agricultura a declarar LIC el canal de Menorca

La portaveu adjunta al Consell, Magdalena Palou, ha anunciat que el seu grup durà al proper ple de dia 8 de maig una moció per tal de sol·licitar al Govern l’agilització respecte a la declaració de L.I.C. el Canal de Menorca per part del Ministeri d’Agricultura.Magdalena Palou, portaveu adjunta de MÉS per Mallorca al Consell, ha anunciat avui que la seva coalició durà al proper ple de la institució insular una moció per tal d’instar al Govern Bauzá a accelerar la tramitació de la documentació necessària per tal de que el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient declari L.I.C. el Canal de Menorca.

 

En aquest sentit, la consellera ecosobiranista ha assegurat que “l’estat actual de les prospeccions fa que la única opció viable per evitar-les sigui la de declarar L.I.C. el Canal de Menorca”.

 

Palou ha assegurat que les directives europees d'aus, hàbitats i biodiversitat protegeixen espais i suposen una flagrant incompatibilitat entre les prospeccions i els hàbitats protegits per  les mateixes. “La declaració de Lloc d'Interès Comunitari (LIC) del Canal de Menorca implicaria, a més d’evitar les prospeccions, una oportunitat per mantenir els valors ambientals de les costes del Llevant de Mallorca i afavorir la recuperació dels recursos pesquers”, ha dit Palou.

 

“La pilota està ara al terrat del Govern Balear ja que son Bauzá i Company qui han de presentar la documentació necessària per a què el Ministeri declari L.I.C. el Canal de Menorca”, ha conclòs la consellera de MÉS per Mallorca.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: