"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 01/05/2014

Biel Barceló: “Un Primer de maig amb 152.500 persones aturades no és motiu de celebració, sinó de reivindicació”

El PSM-Entesa reivindica la celebració del Primer de maig a Campanet amb gran preocupació per les xifres d’atur publicades aquesta setmana i amb dures crítiques a les polítiques econòmiques i laborals de Bauzá i Rajoy.El secretari general del PSM-Entesa, Biel Barceló, ha aprofitat la seva intervenció en el tradicional acte de celebració del Primer de Maig a l’ermita de Sant Miquel de Campanet per criticar durament les polítiques econòmiques i laborals que està duent a terme el govern del PP i de Bauzá. “Un Primer de maig amb 152.500 persones aturades no és motiu de celebració, sinó de reivindicació”, ha manifestat Barceló fent referència a les dades de l’Enquesta de Població Activa (EPA) conegudes aquesta mateixa setmana.

 

El secretari general del partit mallorquinista ha afirmat que “davant aquestes xifres d’atur, el president Bauzá només es preocupa per la seva farmàcia, de com evitar la seva incompatibilitat, i per les seves obsessions ideològiques contra el mallorquí”. Barceló ha lamentat que el president Bauzá “s’amagui i doni l’esquena a una trista realitat i únicament cerqui canviar les regles del joc electoral per assegurar que el PP guanyarà sempre”, en referència a les dades d’atur de les Illes Balears i a la proposta de modificació del nombre de diputats del Parlament.

 

Barceló ha manifestat la seva aposta i la de la coalició MÉS per Mallorca d’obrir un debat social sobre el nostre model econòmic ja que “avui per avui està abocat a l’estacionalització i precarització”.

 

A l’acte hi han acudit militants, simpatitzants i dirigents del partit nacionalista. Entre ells, a més de Barceló, hi assistiren els consellers insulars Joan Font i Joana Aina Campomar, els regidors a Palma Antoni Verger i Antoni Noguera, o el secretari d’organització del PSM-Entesa, Joan Verger, entre d’altres.

 

El líder del PSM-Entesa també ha fet referència al procés d’obertura que està duent a terme la coalició MÉS per Mallorca i ha fet “una crida a tots els ciutadans i ciutadanes progressistes que reclamen un canvi en la manera de fer política del nostre país”.

 

Els principals dirigents del partit nacionalista també han participat a la manifestació celebrada avui a la matí a Palma en motiu de la celebració del Dia del Treballador.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: