"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/04/2014

MÉS per Mallorca organitza un debat obert sobre economia i ocupació

L’acte, que tingué lloc ahir vespre a Manacor, comptà amb la presència del doctor en Economia, ex Director General de Fons Europeus del Govern, i consultor en turisme, Jaume Garau, i del diputat del Grup MÉS, David Abril.En el marc de la campanya #somMÉS, recuperem el futur, i de #ProsperitatCompartida, la coalició MÉS per Mallorca organitzà ahir vespre un debat obert sobre economia i ocupació per tal d’obrir un espai de diàleg amb la ciutadania amb l’objectiu de tractar qüestions claus pel futur de les nostres Illes.

 

Jaume Garau, doctor en Economia, ex Director General de Fons Europeus del Govern de les Illes Balears i consultor en turisme, realitzà un resum sobre la situació del model econòmic de les Illes Balears. Garau també exposà els punts febles del model actual i del context que ens envolta

 

L’economista enumerà les fortaleses i oportunitats que les nostres illes tenen de cara al futur. Garau va fer menció a tres pilar fonamentals sobre els que s’ha de sostenir l’economia de les Illes: el sector turístic, les tecnologies de la Informació i telecomunicacions o economia silenciosa, i la recuperació de sectors clau en la indústria i el disseny.

 

Per la seva part, David Abril, diputat del Grup MÉS al Parlament de les Illes Balears, centrà la seva intervenció en exposar arguments i pràctiques en favor d’una major prosperitat compartida, criticant que el model econòmic actual no potencia la redistribució de la riquesa entre els ciutadans, sinó tot el contrari. L’acte finalitzà amb les intervencions del públic assistent.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: