"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/04/2014

MÉS per Palma acusa al Partit Popular d’hipòcrita i de clientelisme al rebutjar comparèixer en audiència pública davant tots els ciutadans

Els regidors de l’equip de govern de Cort van rebutjar ahir la proposta de MÉS per comparèixer davant tots els ciutadans, mentre els “populars” sí ho fan regularment però sol davant els seus militantsMÉS per Palma va defensar una proposta ahir en el ple ordinari en relació a la transparència i l’aprofundiment en mecanismes de radicalitat democràtica i participació directa. Antoni Noguera va argumentar que es tracta d’una proposta que atén a raons de sentit comú democràtic per la responsabilitat que tenim amb els ciutadans de Palma. Però el PP s’hi va negar i hi va votar en contra al·legant que el ple és l’espai en el qual els regidors compareixen.

 

Ara bé, Noguera acusa els regidors de ser “hipòcrites que tan sols responen en funció d’una política clientelar i no de l’interès públic. De forma regular, ells exposen en comissions sectorials les idees de feina i passen comptes de la feina NOMÉS amb els seus militants ”.

 

En aquest mateix sentit, MÉS per Palma considera que el PP i l’equip de govern hauria d’estar avergonyit per les declaracions del tinent de batle Álvaro Gijón qui ahir en seu plenària va reconèixer que “el PP genera interès comercial”, i per tant la targeta de descomptes de més de 700 comerços està justificada.

 

 

Us adjuntam imatges que mostren les convocatòries i celebracions d’aquestes comissions informatives internes del Partit Popular.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: