"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 22/04/2014

Neus Truyol: “Els comerciants de Sindicat i Sant Miquel mereixen explicacions urgents i convincents del president d’EMAYA”

Davant la gestió pèssima de la neteja dels carrers cèntrics el 15 d’abril després d’una processó, la regidora de MÉS per Palma demana la compareixença urgent d’Andreu Garau perquè justifiqui l’actuació i proposi compensacions per als comerciantsEl grup municipal ecosobiranista ha registrat avui una petició urgent de compareixença del regidor de Medi Ambient i president d’EMAYA, Andreu Garau, perquè en el ple que se celebrarà aquest dijous doni explicacions de l’actuació de l’empresa pública de neteja el dia 15 d’aquest mes als carrers Sindicat i Sant Miquel, principalment.

 

Cal recordar que aquest dia EMAYA va procedir a netejar la sorra dels carrers per on el vespre anterior hi havia passat una processó. Però es va fer utilitzant uns mètodes mai vists al centre de Ciutat ja que es va fer sense recollir la sorra prèviament, sinó fent passar les màquines agranadores, expirant i centrifugant l’arena. Això va generar un núvol d’arena, que va deixar bruts de pols i fang els comerços, les entrades dels edificis i els carrers adjacents.

 

“Els comerciants i els ciutadans en general mereixem una explicació més convincent per part del senyor Garau de per què es va fer servir una metodologia tan ineficient i erràtica de neteja dels carrers. Les explicacions donades fins ara no convencen a ningú, ni justifiquen les mesures preses per EMAYA”. Neus Truyol exigeix al regidor propostes de millora i quines solucions pensa aportar als comerciants de Sindicat i Sant Miquel per les pèrdues de vendes i productes.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: