"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 22/04/2014

Antoni Noguera: “Les ajudes de menjar, higiene, llum, aigua i habitatge s’han de pagar en un màxim de 48 hores”

MÉS per Palma vol un compromís ferm de Cort en aquesta qüestió després que algunes d’aquestes ajudes econòmiques urgents s’hagin pagat amb retardEl grup municipal ha denunciat reiteradament que les ajudes imprescindibles per a cobrir les necessitats bàsiques que ha de distribuir la Regidoria de Benestar Social s’han pagat amb bastant de retard, tal i com ha pogut comprovar MÉS per Palma en una informació sol·licitada en relació al pagament de les ajudes en els darrers quatre mesos.


Ara bé, tot i les explicacions de la regidora Aina Ferriol, “necessitam un compromís ferm per part de l’Ajuntament de Palma de que això no tornarà a passar, i un compromís real perquè aquestes ajudes es paguin en 24 o 48 hores com a màxim”.

 

El regidor de MÉS per Palma, Antoni Noguera, ha demanat la compareixença en el ple de la regidora Ferriol per donar explicacions sobre aquests retard, però sobretot per aconseguir aquest compromís de pagament immediat. “Són necessitats urgents, per tant l’ajuntament ha de reaccionar sempre de forma també urgent i immediata”. Noguera afegeix que és especialment important complir amb els pagament en dates assenyalades com és l’inici del curs escolar, quan les famílies han de suportar unes despeses extraordinàries.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: