"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 20/04/2014

Els regidors de MÉS per Palma compareixeran en audiència pública davant la ciutadania

El grup municipal ha presentat una proposta perquè tots els representants de la corporació municipal donin compte de la feina feta i plantegin les línies de treball“Però si el PP s'hi nega, els regidors de MÉS a Cort ho mantindrem i compareixerem com a mínim una vegada a l'any. Hem d'avançar en radicalitat democràtica i canviar el model de relació i participació ciutadana amb les institucions”

 

MÉS per Palma vol donar passes endavant per implantar mecanismes de participació directa que permetin recuperar el descrèdit de la política i de les institucions públiques. “Hem vingut per canviar les coses”, afirma el regidor de MÉS a l'Ajuntament de Palma Antoni Noguera. De fet, Noguera ja ha presentat diverses propostes que el PP al govern ha rebutjat, aquestes són: els Pressuposts Participatius, la Iniciativa Legislativa Popular i el dret a les preguntes ciutadanes en els plens.


“Hem d'avançar en radicalitat democràtica i sentit comú democràtic. Com a representants públics, els regidors hem de donar compte de la feina feta, de les propostes de futur, les línies de treball que plantejam i fer-ho directament amb els ciutadans”. És per això que independentment de la votació de la proposta que es produirà el proper dijous 24 en sessió plenària, els regidors de MÉS per Palma sí compareixeran en audiència pública davant la ciutadania.


“És indispensable aprofundir, ampliar i enfortir nous mecanismes de participació que canviïn i millorin la relació que tenen els ciutadans amb les institucions i els seus representants”, conclou Noguera.


A continuació us adjuntam la proposta.


Documents

Proposta a Cort relativa a les audiències públiques (49 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: