"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 19/04/2014

MÉS Joves es constitueix en assemblea

L’organització dels i les joves de referència de MÉS per Mallorca celebra una assemblea constituent avui horabaixa a Sant Joan amb l’objectiu d’enfortir i ampliar el projecte polític alternatiu, modern, d’esquerres, sobiranista i ecologistaAvui ha nascut MÉS Joves, l’organització política juvenil referent de MÉS per Mallorca. I ho ha fet en assemblea perquè els i les joves que participen del projecte polític d’esquerres, sobiranista i ecologista creuen en l’assemblearisme com a mecanisme bàsic de participació democràtica i presa de decisions.


MÉS Joves han iniciat avui una etapa per apropar a totes i tots els joves la política des de la base, i construir entre totes i tots, des de l’assemblea, quin ha de ser el projecte polític. MÉS Joves està conforma per joves que volen sumar esforços per enfortir el projecte alternatiu, modern, d’esquerres, sobiranista i ecologista, tant si formen part com no de les organitzacions referents dels partits membres de MÉS.


Els assistents a l’Assemblea Constituent, que s’ha duit a terme al Casal d’infants i Joves de Sant Joan, ha servit per escollir a Miquel Galmés i Aina Llaneras com a representants dels Joves a la Comissió Executiva i a Àlex Moll com a representant a la Permanent de MÉS per Mallorca.


L’Assemblea també ha aprovat el document de les normes de funcionament, i en ell s’ha definit, entre d’altres, que l’assemblea de MÉS Joves té com a funció debatre i aprovar els programes electorals joves.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: