"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/04/2014

Bauzá es nega a autoritzar l’obertura de noves farmàcies per limitar als seus competidors

MÉS per Mallorca considera molt irresponsable l’actitud del Govern del PP que es nega a autoritzar l’obertura de noves farmàcies vulnerant una sentència emesa pel Tribunal Superior de Justícia de Balears
“On queda la seguretat jurídica?” La diputada Fina Santiago afirma que aquest és un argument més que justifica la demanda d’incompatibilitat del President, qui té la capacitat de limitar els seus competidors

 

MÉS per Mallorca critica durament la decisió del Govern de no acatar la sentència del Tribunal Superior de les Balears que l’obliga a convocar un concurs per a autoritzar 9 farmàcies. “La vulneració de les sentències judicials és ja una pràctica habitual per a aquest govern”, afirma la diputada Fina Santiago. Cal recordar que el PP al Govern ja va recórrer una decisió de la justícia després que el TSJB consideràs injusta la pujada del 25% dels sous dels seus col·laboradors. Però aquest Govern també va actuar vulnerant la justícia després que el mateix tribunal suspengués cautelarment el Decret de Llengües (TIL).

 

“La manca de respecte per les sentències judicials que demostra tenir aquest president i el Govern és una vergonya per a tota la ciutadania i dóna un exemple d'irresponsabilitat inacceptable. On queda la promesa de la seguretat jurídica?, es pregunta la diputada.

 

En aquest sentit, Fina Santiago afegeix que el Govern i especialment el president “no poden ser jutges i part al mateix temps. És inacceptable i una mostra més de la incompatibilitat del president i farmacèutic José Ramon Bauzá”.

 

MÉS per Mallorca considera més que demostrat que és inacceptable que el president pugui tenir la capacitat de decidir autoritzar o denegar l’obertura de noves farmàcies. “Està demostrant que, més que un president, és un farmacèutic i empresari que mira pels seus interessos particulars. Per tant, amb aquesta lògica, és evident que mantingui a ratlla els seus competidors”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: