"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 16/04/2014

“Som MÉS. Recuperem el futur”: una campanya per mobilitzar la ciutadania progressista

MÉS per Mallorca impulsa una campanya per recollir les propostes de la ciutadania i mobilitzar la gent progressista i que estima Mallorca amb l’objectiu d’aconseguir el canvi polític i social l’any 2015Un centenar de militants i simpatitzants de la coalició MÉS per Mallorca ha presentat avui la campanya “Som MÉS. Recuperem el Futur”. Amb ella pretenen escoltar les propostes de la ciutadania i recollir-les per tal d’elaborar les iniciatives polítiques de la coalició i el programa electoral de les properes eleccions al Parlament i al Consell. Al mateix temps, volen mobilitzar la ciutadania progressista per conscienciar-la de la necessitat que tots els ciutadans i ciutadanes participin en les decisions polítiques i per tal de fer possible el canvi polític i social l’any 2015.

 

Quins són els objectius de la campanya #SomMÉS?

 

1)    Acostar la coalició MÉS per Mallorca a la gent, per escoltar tothom: les persones de MÉS per Mallorca que tenen veu a les institucions (diputats i diputades, consellers i conselleres, regidors i regidores...) sortiran als carrers i a les places dels pobles i dels barris de Mallorca, per escoltar la gent i fer debats oberts amb la ciutadania.

 

2)    Obrir la política a la ciutadania: impulsar processos participatius als municipis i a les barriades perquè la gent decideixi quina política vol que es faci a les nostres institucions.

 

3)    Mobilitzar la ciutadania progressista i que estima Mallorca. Perquè quan tota la ciutadania progressista es mobilitza, el canvi és possible.

 

A quin públic s’adreça?

 

La campanya s’adreça a tota la ciutadania progressista, que estima Mallorca i que vol un canvi polític i social en aquesta terra.

 

Què farà MÉS per Mallorca amb aquesta campanya?

 

1)    La coalició organitzarà trobades amb ciutadans als municipis i a les barriades: l’element principal seran els debats oberts amb la ciutadania.

 

2)    Es constituiran assemblees locals de MÉS als municipis de Mallorca, per tal d’obrir l’organització i sumar gent nova.

 

3)    Els membres de la coalició escoltaran la gent i recolliran les propostes per elaborar del programa electoral de cara a les properes eleccions de 2015. Serà un programa fet per i per a la ciutadania.

 

4)    Després de l’estiu es posarà en marxa el procés de primàries obertes per triar els candidats a les eleccions al Parlament i al Consell. La campanya servirà per mobilitzar la gent perquè hi participi, i emmarcarà el procés de primàries.

 

L’eslògan de la campanya: “Som MÉS. Recuperem el futur”

 

Per què “Som MÉS”?

 

- Perquè volem donar a conèixer la novetat que suposa MÉS per Mallorca: una organització nova, més oberta, més participativa.

 

- Som MÉS, perquè cada vegada som més gent, creixem i sumam gent nova al nostre projecte col·lectiu.

 

Per què “Recuperem el futur”?

 

- A Mallorca estam patint greus retrocessos democràtics, i en drets socials i nacionals. El Govern Bauzá, en compte de solucionar els problemes de la gent, només es dedica a satisfer els seus amiguets poderosos, a imposar la seva ideologia antimallorquina i a dividir la societat.

 

- Davant això, volem traslladar un missatge d’esperança: és possible el canvi polític i social, per començar a solucionar els problemes reals de la ciutadania d’aquesta illa i per recuperar el futur que ens han robat.

 

- Perquè tothom té dret a tenir un horitzó de futur, a realitzar el seu projecte de vida i a ser feliç.

 

Calendari de campanya

 

- Abril-agost: actes a municipis i barriades, debats oberts amb la ciutadania.

 

- Setembre-novembre: procés de primàries obertes per elegir els candidats i candidates al Parlament i al Consell, i inici del procés participatiu d’elaboració del programa electoral.

ťEnllaços

Web de la campanya #somMÉS #RecuperemElFutur


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: