"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/04/2014

300 signatures a favor de la protecció de les dunes del Camp de Mar (Andratx)

El Grup MÉS dóna suport a la reivindicació dels ciutadans andritxols que reclamen a Govern, Consell i Ajuntament que s’impliquin per aturar les obres d’urbanització de la zona i que les dunes siguin declarades espai lliure públicEl Grup Parlamentari MÉS dóna suport a l’agrupació del PSM-Entesa d’Andratx i als prop de 300 ciutadans andritxols que han registrat avui les signatures favorables a la protecció de les dunes del Camp de Mar i contràries a la construcció de 60 apartaments en aquesta zona.

 

El portaveu del Grup MÉS, Biel Barceló, i el diputat David Abril, han acompanyat el portaveu del PSM-Entesa a l’Ajuntament d’Andratx, Joan Manera, que ha presentat les signatures en el registre de la Conselleria d’Hisenda.

 

Les signatures denuncien que les obres d’urbanització de la zona “suposen un disbarat ecològic i paisatgístic, a més de massificar un punt ja prou saturat turísticament, com és la zona del Camp de Mar”. I reivindiquen com a referent de la seva lluita proteccionista la preservació de sa Dragonera i l’esbucament dels edificis de ses Covetes.

 

Els 300 ciutadans andritxols sol·liciten “que el Govern balear, el Consell de Mallorca i l’Ajuntament d’Andratx facin tots els esforços possibles per aturar les obres i que les dunes del Camp de Mar siguin declarades espai lliure públic”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: