"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/04/2014

MÉS per Palma sol·licita la compareixença urgent de la regidora de Benestar Social

El regidor Antoni Noguera reclama que el PP de Cort garanteixi la continuïtat dels treballadors que depenen del Pla de Prestacions Bàsiques i que les ajudes econòmiques urgents es facin efectives sense retards, tal i com està succeint els darrers mesosLa coalició ecosobiranista de Palma ha presentat una sol·licitud de compareixença en el Ple de l’Ajuntament,que se celebrarà el dijous dia 24 d’aquest mes, per tal que la regidora responsable de l’àrea de Benestar Social, Aina Ferriol, doni explicacions sobre el retard en el pagament de les ajudes econòmiques urgents.

 

“El darrers tres mesos, moltes de les ajudes en teoria urgents s’han pagat amb un retard considerable, a vegades 8 dies, a vegades 10, inclús 30. Això no pot seguir passant perquè són ajudes que cobreixen les necessitats més bàsiques. Volem que la regidora Ferriol es comprometi a pagar quan toca aquestes ajudes econòmiques urgents”. MÉS per Palma, a través d’una sol·licitud d’informació demanada, va poder comprovar que s’han produït retards en els pagaments dels mesos de desembre, gener i febrer.

 

Continuïtat dels treballadors

Al mateix temps, el regidor de MÉS per Palma reclama la compareixença de la regidora responsable de l’àrea perquè asseguri la continuïtat del Pla de Prestacions Bàsiques i dels seus treballadors. “La feina dels educadors, i treballadors socials que depenen del PPB són un garant imprescindible per a la cohesió social. Reclamem planificació urgent, continuïtat i transparència absoluta en relació a aquest PLA que finalitza el proper desembre”.

Cal recordar que el Partit Popular en el plenari del mes de febrer ja va votar en contra de garantir la continuïtat dels educadors socials interins del Pla de Prestació Bàsica en el 2015. “Una autèntica temeritat que MÉS vol solucionar”, conclou Noguera.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: