"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/04/2014

MÉS denuncia que la nova llei de l’avortament provocarà que moltes dones tornin a la clandestinitat

El grup de treball sectorial de MÉS Igualtat ha organitzat la projecció d’una pel·lícula que tracta sobre els límits temporals de la legalitat i l’avortament clandestí“4 meses, 3 semanas y 2 días” és el títol de la pel·lícula que s’ha projectat aquest dijous dia 10 d’abril al Bar Siset amb la presència d’una desena de persones. La sectorial de MÉS Igualtat ha convocat aquest cinefòrum per tal de continuar i no oblidar el debat sobre l’aplicació de la nova llei de l’avortament que el PP ha aprovat recentment.


La coalició considera que aquesta llei ens retorna 40 anys enrere en drets i llibertats, sobretot de les dones, els hi lleva la capacitat de decisió sobre les seves vides i el seu cos. En aquest sentit, MÉS alerta que una de les principals, i més nefastes, conseqüències de l’aplicació d’aquesta norma és que obligarà a milers, milions, de dones a retornar a l’avortament clandestí, a emigrar per interrompre l’embaràs o a fer-ho en condicions que poden posar en perill la seva salut.


MÉS Igualtat seguirà debatent i reflexionant sobre aquesta qüestió per augmentar la conscienciació social vers aquesta nova i cruel realitat.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: